BEST@EXIT :: Green Challenge - Lift it up!

Ići dole

BEST@EXIT :: Green Challenge - Lift it up!

Počalji  teshic taj Pon Jun 29, 2009 9:56 pm

BEST Srbija (Udruženje studenata tehnike Evrope, lokalne grupe Beograd, Niš i Novi Sad), u saradnji sa Građanskim paktom za jugoistočnu Evropu, organizuje na desetom Exit festivalu jednodnevno takmičenje studenata tehnike, Green Challenge - Lift me up!

Inženjersko takmičenje je nadmetanje više timova sastavljenih od studenata koji nastoje da postavljeni zadatak reše na najbolji mogući način, u smislu cene, inovativnosti i performansi. Ključni faktori uspeha su dobra komunikacija unutar tima, kreativnost i domišljatost.

Četiri ekipe sastavljene od studenata tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta dizajniraće u nedelju 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi napravu za podizanje tereta na zadatu visinu. Mogućnosti svojih modela timovi će prikazati na festivalskoj bini Agora, istog dana od 21:00.

Moguće je pojedinačno i grupno prijavljivanje, preko linka www.best.rs/exit, a svi prijavljeni biće do 4.jula putem elektronske pošte pozvani na naknadnu rundu selekcije, koja će biti obavljena u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Pravo da se prijavi ima bilo koji student ili tim od četiri studenta sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Podjednako su dobrodošli i timovi i pojedinci. Zahtevi takmičenja biće definisani tako da ne favorizuju nijedan obrazovni profil.

Učesnicima će biti obezbeđene ulaznice za poslednji dan Exita.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte BEST slanjem e-maila na bestgreenchallenge@gmail.com

Očekujemo vas!
avatar
teshic

Broj poruka : 4
Godina : 32
Location : Glumach
Datum upisa : 02.11.2007

Pogledaj profil korisnika http://teshic.atspace.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu