Posetite kompaniju Hemofarm 11. oktobra

Ići dole

Posetite kompaniju Hemofarm 11. oktobra

Počalji  CzRKBG taj Čet Sep 23, 2010 3:41 pm


ORGANIZUJEMO POSETU KOMPANIJI HEMOFARM U VRŠCU 11. OKTOBRA 2010.

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu posetu kompaniji HEMOFARM u Vršcu, u ponedeljak 11. oktobra 2010.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem i slanjem prijavnog formulara i motivacionog pisma koji se nalazi na našem sajtu ili lično dolaskom u CzRK. Prevoz je organizovan, broj mesta je ograničen a prijavljivanje je obavezno. Rok za prijavu: 6.10.2010. godine.

Ova poseta jednoj od najpoznatijih kompanija u farmaceutskoj industriji u Srbiji predstavlja sastavni deo programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.


Preuzmite prijavni formular sa sajta www.razvojkarijere.bg.ac.rs


Više o programu:

Program "Saznajte iz prve ruke - susreti studenata i stranih investitora" ima za cilj da poveže eminentne strane investitore sa studentima i mladim diplomcima Univerziteta u Beogradu, i da se na taj način studentima i diplomcima pruži podrška u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Do sada studenti su imali prilike da vide i čuju kako izgleda raditi u Telenoru, Banca Intesi, Microsoftu, privatnoj bolnici Bel Medic, u advokatskoj kancelariji Karanović i Nikolić, TV FOX-u, farmaceutskoj kompaniji Merck Sharpe & Dohme, pivari Carlsberg u Čelarevu, cementari Holcim u Popovcu i kompaniji „ Coca-Cola Hellenic“.

Program «Meet the Business First Hand - Saznajte iz prve ruke» koji zajednički sprovode AmCham i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu predviđa posete kompanijama članicama Američke privredne komore u Srbiji, ali i uzvratne posete kompanija Centru za razvoj karijere. Takođe će biti organizovan i niz okruglih stolova i radionica u koje će biti uključeni studenti i drugi predstavnici akademske zajednice, u cilju promocije programa stručnih praksi.CzRKBG

Broj poruka : 28
Datum upisa : 09.06.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu