DODJITE DA PROCASKAMO!

Ići dole

DODJITE DA PROCASKAMO!

Počalji  CzRKBG taj Pet Nov 05, 2010 2:05 pm

NAJAVA DOGADJAJA
Karijerno Caskanje – kafic Karijerisanje

Beograd, 4.11.2010. – Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje specijalni dogadjaj pod nazivom Karijerno Caskanje – kafic Karijerisanje u sredu 10. novembra 2010. godine u holu zgrade Rektorata na Studentskom trgu sa pocetkom u 16 casova.

Ovo neformalno poslepodnevno desavanje prvenstveno je namenjeno mladim diplomcima i studentima Univerziteta u Beogradu koji imaju zelju da se kroz neformalan razgovor upoznaju sa uspesnim predstavnicima poslovnog sveta u Srbiji koji su svojevremeno studirali na Univerzitetu u Beogradu.

Studenti i diplomci Univerziteta u Beogradu ce biti u prilici da provedu tri kvalitetna sata u drustvu profesionalaca - mladih i uspesnih ljudi iz razlicitih oblasti poslovnog sveta (IT-a, HR-a, CSR-a, prava, kulture i medija, PR-a, gradske i lokalne uprave i mnogih drugih), da postave pitanja koja ih zanimaju u vezi sa razvojem karijere, da cuju korisne savete i nadamo se pronadju svoj tajni recept za profesionalni uspeh.

Tokom dogadjaja Karijerno Caskanje studenti ce biti u prilici da se posavetuju i sa strucnjacima Centra, da posete CV kliniku i izlece svoj CV od uobicajenih gresaka i informisu se o programima koje Centar za studente organizuje tokom cele godine. Ovom prilikom obelezicemo zavrsnicu promo kampanje Karijerisanje - izgradi karijeru u pravom smeru, koju su pokrenuli studenti na praksi u Univerzitetskom Centru za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Zasto Karijerno Caskanje – kafic Karijerisanje?
- Zato sto verujemo da ce iskustvo, entuzijazam i znanje poznatih i uspesnih licnosti iz poslovnog sveta pomoci studentima da se lakse orijentisu i uvide znacaj stalnog unapredjenja znanja i vestina.
- Zato sto razvojem njihove uspesne karijere predstavljaju dobar primer mladima kako se radom i zalaganjem sve prepreke mogu uspesno prevazici.
- Zato sto bi studentima bilo znacajno da cuju iskren i koristan savet od mladih i uspesnih ljudi, koji su u svojoj zemlji postigli znacajne rezultate.
- Zato sto zelimo da porucimo studentima koliko je vazno da imaju proaktivan stav prema kreiranju profesionalne buducnosti i da im skrenemo paznju da na vreme razmisljaju kako da aktivnim usavrsavanjem i posetama raznim edukativnim programima poboljsaju svoje sanse kod buducih poslodavaca.

Kampanja Karijerisanje pocela je organizacijom mini-sajma i panel diskusije u okviru akcije KARIJEROBUS, nastavljena instalacijom specijalno dizajniranih CENTROVSKIH KUTIJA na fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu, i zavrsava se organizacijom dogadjaja Karijerno Caskanje – kafic Karijerisanje na kom nam je zelja da okupimo uspesne diplomce - bivse i sadasnje studente Univerziteta u Beogradu u cilju razmene iskustva i davanja prakticnih saveta, kao i podsticanja mladih na aktivno ukljucivanje u izgradnju sopstvene profesionalne karijere.

Kampanja Karijerisanje- Izgradi karijeru u pravom smeru realizuje se uz podrsku Grada Beograda, Posh & media group, Aerodroma Nikola Tesla, ABS Minel Fonda, Lampas, Coca Cola Hellenic, Plato & books.

Pozivaju se studenti i mladi diplomci Univerziteta u Beogradu da nam se pridruze 10.novembra od 16 casovai i provedu sa nama jedno zanimljivo poslepodne koje moze bitno uticati na njihov razvoj karijere.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata
Univerzitet u Beogradu


CzRKBG

Broj poruka : 28
Datum upisa : 09.06.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu