BG PRAKSA 2012-22 mesta za praksu za studente Arhitektonskog

Ići dole

BG PRAKSA 2012-22 mesta za praksu za studente Arhitektonskog

Počalji  CzRKBG taj Čet Mar 15, 2012 4:42 pm

Univerzitet u Beogradu i Gradska Uprava grada Beograda pozivaju studente Univerziteta u Beogradu, Univerziteta Umetnosti i studente Visoke turističke i Beogradske poslovne škole da se uključe u program Univerzitetske radne prakse.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu sprovodi ovaj program već treću godinu za redom, i od ove godine, pored gradskih preduzeća i sekretarijata Gradske uprave, uključile su se ustanove kulture i tri gradske opštine Palilula, Zvezdara i Stari grad.
Ove godine priliku da stekne radno iskustvo kroz ovaj program dobiće 275 studenata završnih godina i apsolvenata različitih obrazovnih profila.

U programu BG PRAKSE 2012 učestvuje 21 gradsko preduzeće, 14 sekretarijata i službi Gradske uprave, 7 ustanova kulture i 3 gradske opštine grada Beograda.

BG PRAKSA 2012 počinje krajem aprila 2012. godine. Studentima na praksi biće obezbeđeni markica za prevoz i topli obrok i u toku trajanja prakse neće imati troškove te vrste. Praksa će trajati četiri meseca, a studenti će imati neposredno određenog mentora, koji će im biti na raspolaganju tokom celog ciklusa prakse.

Prijave se vrše elektronskim putem (preko sajta Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs i sajta grada Beograda www.beograd.rs) i neophodno je da kandidati prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju.

Konkurs je otvoren od 15. marta do 2. aprila 2012. godine.
Na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs:
- Pogledajte integralni tekst KONKURSA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU UNIVERZITETSKE RADNE PRAKSE
- Pogledajte VODIČ kroz konkurs za kandidate / pozicije po fakultetima

CzRKBG

Broj poruka : 28
Datum upisa : 09.06.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu