JobFair12 - Sajam poslova za studente tehničkih fakulteta

Ići dole

JobFair12 - Sajam poslova za studente tehničkih fakulteta

Počalji  JobFair12 taj Čet Nov 01, 2012 5:16 pm

JobFair 12 - Kreiraj svoju budućnost!

Kreiraj svoju budućnost na sajmu poslova za studente i diplomce tehničko- tehnoloških fakulteta “Job Fair” koji će se ove godine održati osmi put za redom u Zgradi tehničkih fakulteta, a za sve one koji ne znaju, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 73. Sajam traje dva dana, 5. i 6. novembra i tada ćeš imati priliku da se predstaviš najuspešnijim kompanijama, saznaš više o otvorenim radnim mestima, ponudama za stručne prakse i unaprediš sebe kroz brojne treninge, predavanja i tribune koje će držati stručnjaci iz datih oblasti.

Sajam organizuju dve neprofitne i apolitične studentske organizacije, BEST i ISTEK. Više o ovim udruženjima možeš saznati na best.rs i eestec.etf.rs.

Popunjavanjem online CV-ija na zvaničnom sajtu jobfair.rs tvoji lični i profesionalni podaci, koji se tokom cele godine mogu dopunjavati, naći će se na raspolaganju svim kompanijama učesnicama.

Kao i svake godine, za sve one koji žele da unaprede sebe kroz niz besplatnih treninga, prezentacija i studiju slučaja organizovali smo veliki broj istih. Za sada možemo da potvrdimo da će Infostud održati trening “Kako napisati svoj CV” , zatim da će poznati savetodavac, bloger i online strateg, Dragan Varagić govoriti na temu “Kako zaraditi 2000 evra za mesec dana odmah nakon završetka studija?”, ali i da je edukativni partner ovogodišnjeg Sajma - Creative Office – Centar poslovnih kompetencija d.o.o, spremio niz korisnih treninga kao što su: “Efektivna prijava za posao”, “Govorite sa samopouzdanjem”, “Poslovna komunikacija” i “Javni nastup”. Očekuje nas i veliki broj prezentacija kompanija, ali sve tačne termine svih treninga, prezentacija i predavanja, kao i prijave za iste, možeš pronaći na našem zvaničnm sajtu.

Takođe, zlatni pokrovitelj Sajma NIS organizuje STUDIJU SLUČAJA na kojoj će studenti aktivno učestvovati i samo rešenje za problem na temu “Kreiranje NIS-ovog programa za privlačenje novih korisnika-budućih vozača!” prezentovati drugog dana Sajma. Prijavite se do 30.10. i učestvujte na ovom CASE STUDY-ju a sve detalje možete pronaći na sajtu jobfair.rs.

Na Sajmu će se kao globalni partner i ove godine predstaviti Microsoft. Zlatni pokrovitelj Sajma kompanija NIS Gasprom njeft. Zeleni pokrovitelji Sajma Grundfos i Ball Packaging. Tu su i kompanije VIP, Telenor, PSTech, P3 communications, Fiat, HP i još mnoge druge. Kao i prethodnih godina RTS je medijski podržao Sajam.

Projekat realizujemo uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Job Fair ima nacionalni karakter. To znači da će i studenti sa Univerziteta u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Novom Pazaru takođe moći da ostave svoj CV i da prisustvuju Sajmu. Od ove godine, na predlog kompanija učesnica, Sajam radi i na društvenoj odgovornosti. Tim Job Fair-a omogućio je studentima sa invaliditetom da prisustvuju Sajmu, potraže posao ili praksu i lično i profesionalno se usavrše.
Za najkraći put ka ostvarenju ciljeva, pa i za onaj od hiljadu milja, neophodno je napraviti prvi korak. Neka tvoj prvi korak bude upravo – Job Fair 12!

Za više informacija o događaju posetiti web stranicu jobfair.rs

JobFair12

Broj poruka : 1
Datum upisa : 01.11.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu