Događaj KARIJERA I JA

Ići dole

Događaj KARIJERA I JA

Počalji  CzRKBG taj Pon Jun 03, 2013 12:33 pm

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте и дипломце Универзитета у Београду на дешавање под називом КАРИЈЕРА И ЈА који ће се организовати:

на Пољопривредном факултету Универзитета у Београду
у четвртак, 6. јуна 2013. године
од 13 до 19 часова.

У холу Пољопривредног факултета од 13 до 19 часова радиће ЦЗРК ИНФО ДЕСК и „CV“ КЛИНИКА.

Студенти ће на Инфо деску моћи да се информишу о правилном писању радне биографије и мотивационог писма, о актуелним праксама и конкурсима за које се могу пријавити током лета, као и да се упознају са тимом Центра за развој каријере Универзитета у Београду и редовним активностима Центра које им стоје на располагању током целе године. Студенти који већ имају написану радну биографију позвани су да је понесу и посете "CV" Клинику где ће моћи да добију повратну информацију од саветника Центра за развој каријере о томе како могу да унапреде овај важан документ и „излече га“ од уобичајених грешака. Као посебан сегмент догађаја посетиоцима ће бити омогућено ФОТОГРАФИСАЊЕ ЗА "CV".

Едукативни део програма укључиће две радионице које ће се одржати у мултимедијалној сали на Пољопривреном факултету.

Прва радионица под називом ВЕШТИНЕ ПИСАНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ почеће у 14 часова. Радионицу ће водити Горана Голубовић, из одељења за људске ресурсе компаније „МК Group“.

Писана комуникација игра значајну улогу у пословном свету. Иако према неким истраживањима најмање времена трошимо на писану комуникацију, она је веома важна. Приликом разговора или презентације директном, вербалном комуникацијом можемо ублажити, пренагласити или чак изменити смисао речи гласовним експресијама и невербалним симболима. Такође, нешто што смо рекли можемо повући или изменити, док то код писане комуникације није могуће. Током радионице у склопу догађаја КАРИЈЕРА И ЈА сазнаћете више о основним правилима писане комуникације, научићете како да избегнете ризик да будете погрешно схваћени и на шта је потребно обратити пажњу приликом пословне коресподенције.

Друга радионица под називом ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ И ЊИХОВА УПОТРЕБА У ПОСЛОВНЕ СВРХЕ почеће у 16 часова. Радионицу ће водити Сања Халилкановић из одељења за људске ресурсе компаније „PSTech“.

Друштвене мреже су узеле маха и постале део свакодневног ритуала, готово као испијање јутарње кафе. Оне су извор информација, подсећају нас да честитамо рођендан, одржавамо контакт са драгим људима путем њих. Међутим, имају и улогу у пословном свету. Користећи друштвене мреже на адекватан начин можемо изградити сопствени имиџ, рекламирати сопствени производ и представити се потенцијалном послодавцу на занимљив начин. На радионици у склопу догађаја КАРИЈЕРА И ЈА сазнаћете како се адекватно користе и како се путем њих комуницира, које су информације битне, а које је потребно изоставити приликом пословне комуникације.

Број места за радионице је ограничен и потребно је послати мејлом пријаву за учешће ОВДЕ најкасније 4.јуна.

У пријави је неопходно навести: Назив радионице, име и презиме, Факултет, број телефона и мејл.

КАРИЈЕРА И ЈА има за циљ повезивање пословне и академске заjеднице, информисање студената о приликама за праксу, стипендије, посао, програме за обуку и подстицање младих на универзитету да на време размишљају о својој професионалној будућности, а акцију на Пољопривредном факултету подржале су JAMNICA d.o.o. и DONCAFÉ Group.

CzRKBG

Broj poruka : 28
Datum upisa : 09.06.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu